Rondje Breda, zondag 29 augustus 2021; Let op 2020 gaat niet door

sample-image Een tocht over de singels van Breda met een uitstapje over de Bovenmark richting Ulvenhout. Breda wordt ook wel de parel van het zuiden genoemd. Sinds de heropening van een gedeelte van de Mark in de oude haven is ook het centrum van Breda weer per kano bereikbaar en biedt zo een mooie gelegenheid om het centrum van Breda te verkennen. De lengte van de tocht is ca 15 km en voert u, via de in ere herstelde meanders van de Bovenmark tot aan de stuw bij de Bieberg nabij Ulvenhout. Hier wordt een lunchpauze gehouden en vervolgens varen we terug en via de singels richting de Haven alwaar u de gelegenheid krijgt om het centrum te verkennen. Tenslotte varen we door naar het startpunt.

Verzamelen:
om 10.00 uur.
Vertrek:
om 10.30 uur.
Deelnamekosten:
geen.

Startpunt:
Weerijssingel ter hoogte van nr. 44 Let op: In Breda is het elke zondag koopzondag en moet er voor parkeren worden betaald. In de aangegeven straat is het parkeren vrij.

Aanrijroute:
A16; afslag 16 Breda west; richting Breda centrum (Verlengde Ettensebaan deze gaat over in de Ettensebaan en daarna over in de Vincent van Goghstraat); na ca 4 km ga je voor de brug rechtsaf. Dit is de Weerijssingel. Ter hoogte van de Rembrandstraat bevindt zich nr. 44.

Aanmelden en informatie:
Gerard van der Heijden na 19.00 uur. Tel. 076 – 514 07 59 of per mail naar gamjvdheijden@hetnet.nl. Voor de aangemelde deelnemers is er een routekaartje met wetenswaardigheden over onze Parel.

En vergeet geen balpen mee te nemen!!